Att bo i trädsvit innebär förberedd självservice för två på en mycket vacker plats. Trädsviten hänger ungefär en halv meter ovanför marken mellan tre träd. Inne finns en bra säng (120 cm bred), ett skönt ryggstöd, och ”världens” utsikt. Med andra ord är det upplagt för goda samtal eller läsning, med den fantastiska solnedgången ut över Kosterfjorden direkt inifrån sviten.

I trädsviten har du fårskinn, fluffiga täcken och sköna kuddar, så att du får en riktigt mysig och lyxig sovmiljö. Lakan och handdukar ingår också, liksom yllefiltar och lyktor.

Utsikten från vår trädsvit
Utsikten från vår trädsvit

Utanför sviten finn ett litet “naturrum” med två fåtöljer från Ecofurn. Där kan ni slappna av, andas och ta in naturen tillsammans. Där finns även en tarp som enkelt kan spännas upp med tre karbinhakar om det skulle vara sämre väder och ni vill skapa extra ”uterum”. Under trädsviten finns lastnät där packning kan placeras.

Strax utanför trädsviten - perfekt plats att njuta av kvällen...
Strax utanför trädsviten – perfekt plats att njuta av kvällen…

I välkomstmailet får du massa tips och checklistor som kan höja din vistelse till skyarna. Incheckning från 13.00 och utcheckning före 12. Trädsviten kommer från treesuite.org.