Du vet väl om att du kan boka hela vandrarhemmet om du vill ordna ett event, eller samla ett större gäng i mysig miljö? Här kan du se några exempel.

Retreats och träningshelger

Under 2023 har det anordnats många retreats och träningshelger hos oss, och flera av dem kommer att återkomma även 2024. Ta gärna en titt:

Tidigare events/retreats

Therése bjöd in släkten, juli 2023

Så här skriver Therése Freid i sin blogg.

”Ända sedan jag bodde på Styrsö Vandrarhem första gången har jag längtat tillbaka. I helgen var jag där för tredje gången, och då hade jag även bjudit med mina syskon, min mamma och några nära vänner. Plus deras familjer, och det blev verkligen en av semesterns absoluta höjdpunkter.” Här kan du läsa hela blogginlägget.

Alla bilder på denna sida: Therése Freid, Hemomkringvandring