Hos Styrsö Vandrarhem, strax utanför Strömstad, får du ett enkelt boende bara ett stenkast från havet. Boendet är beläget på stranden och hos oss ligger fokus på aktiviteter utomhus.

Fyrbäddsrum på Styrsö Vandrarhem utanför Strömstad
Fyrbäddsrum på Styrsö Vandrarhem

Rummen på Styrsö Vandrarhem, Strömstad

I vårt vandrarhem finns totalt 33 bäddar fördelade på 7 fyrbäddsrum, 1 dubbelrum och dessutom ett 3-bäddsrum. Rummen är små, men fräscha. I fyrbäddsrummen står våningssängar, men i tre av dem finns en familjevåningssäng där underslafen är bredare (120 cm).

Boende på Styrsö Vandrarhem dit du kommer med färja från Strömstad
Boende på Styrsö Vandrarhem

Kök och gemensamma ytor

I huvudbyggnaden hittar du ett gemensamt kök med sittplatser för cirka 30 personer. Om detta inte räcker kan man även använda kioskdelen som ligger i förlängning till köket och den har 10 sittplatser. Köket är till för självhushåll, och här finns kyl, frys och förvaringsutrymme för maten du har med dig.

Utanför huvudbyggnaden finns en veranda med plats för många. Halva verandan är under en pergola med ett tak som kan dras ut vid behov.

Dusch och utedass

I en närliggande byggnad finns fina utedass som städas dagligen. Där finns också dusch som kan användas vid behov. Så långt det är möjligt hänvisar vi ändå till havet eftersom tillgången till vatten inte är så stor på Styrsö. Köp gärna med saltvattentvål och schampo.

I en närliggande byggnad finns utedass och dusch
I en närliggande byggnad finns utedass och dusch

Öppet året runt

Styrsö Vandrarhem är öppet hela året, men vintertid finns det inget vatten i kranarna. Det finns dock möjlighet att hämta vatten från brunn.

Om du har speciella önskemål, eller önskar offert för större grupp, kontakta oss.


Saker att göra på Styrsö

Det finns mycket att göra på Styrsö. Ta en titt på våra förslag till aktiviteter.

Bloggaren Therése på Styrsö
Strosa runt Styrsö – fin stig finns och magisk natur

Så här hittar du till Styrsö Vandrarhem

Till Styrsö tar du dig enklast med Kosterbåtarna från Strömstad eller med egen båt. Mer information hittar du här.