Vi är glada att kunna presentera ytterligare ett event som kommer att hållas hos oss under våren. Den 12-14 maj har du möjlighet att delta i ”Into the new retreat” här på Styrsö utanför Strömstad.

Niklas och Karin från Into the new
Niklas och Karin från Into the new

Lugna paradiset Styrsö

Som så många andra av våra gäster har även Niklas och Karin från Into the new har förälskat sig i vårt Styrsö. Förutom tystnaden uppskattar de naturen härute – våra sandstränder, klippor, vild skog och salta hav. De kallar till och med vår ö för ett paradis.

Styrsö i solnedgång - kanske blir det lika vackert under Into the new retreat
Styrsö i solnedgång

Lite ur programmet

Tillsammans kommer ni dels att utforska vad det är att vara människa, men även enskilt utforska vad det innebär att vara del av något större. Ni kommer också att mötas i autentiska, genuina samtal, sakta ner och låta tanken tystna, meditera, reflektera, göra övningar tillsammans, möta er själva i stillhet och tystnad i naturen och mycket mer.

På Styrsö hittar du stillheten och tystnaden - under into the new retreat
På Styrsö hittar du stillheten och tystnaden

Enkelt boende och gemensam matlagning

Ett av ledorden för detta retreat är ”naturlig enkelhet”, därför är vi är glada över att Karin och NIklas har valt just oss. Under retreaten bor ni i vårt vandrarhem direkt på stranden, och omgiven av den vackra naturen. Maten kommer att vara vegetarisk, och dessutom lagar ni den tillsammans i matlag.

Mer information hos Into the new

Låter detta som en helg för dig? I så fall hittar du hela programmet och mer information om retreaten hos Into the new som arrangerar detta evenemang. Det är också direkt till dem som du gör din anmälan.

På Into the new retreat kan du njuta av vår vackra natur
På Into the new retreat kan du njuta av vår vackra natur